Getuigenissen

AGNESA BEAUTY

HEALTH & WELLNESS STUDIO

SCHOONHEIDSINSTITUUT

LIFESTYLE & VOEDINGSCOACHING

www.agnesabeauty.com©2017

 

Dit is de website van een onafhankelijk Herbalife Member

 

Agnesa Nemethova

Losting 2

3221 Holsbeek - Nieuwrode

 

 

 

Tel.0485/995 219

mooi@agnesabeauty.com

Losting 2

3221 Nieuwrode

De motivatie die ik nodig had !

 

Als je 51 bent en aan overgewicht lijdt, bestaat de kans dat er op termijn gezondheidsklachten, zoals diabetes en een verhoogd cholesterolgehalte opduiken.

Dat is iets wat ik alleszins wou vermijden. Zo zijn we samen met mijn coach Agnesa

op weg gegaan en ze heeft mij gedurende de 11 afgelopen maanden ervan bewust gemaakt dat gezonde en evenwichtige voeding zéér belangrijk is.

 

Met behulp van mijn favoriete Herbalife producten (de heerlijke F1 voedingshake

Cookies en Cream en voedingssupplementen Vezel & Kruidentabletjes, Multivitaminen, Thermojetics kruidendrank framboos, Cell-U-Loss, proteine repen vanille-amandel en choco-pinda, Cell Activator), gezonde voeding en bewegen tot een gewichtsverlies gekomen van 11,6 kilo, mijn doelgewicht. Bovendien heb ik mijn vetmassa verbeterd met 9,7% (-10,6kg) en totaal centimeters -48cm.

 

Het lukt me nu wel om gezonder en evenwichtiger te eten, ik maak betere voedingskeuzes. Daardoor voel ik me beter, heb meer energie en met een kledingmaat die 2 maatjes kleiner (44 => 40) is zie ik er ook beter uit.

Ik ben nu in de stabilisatieperiode gekomen en door de shake elke ochtend te blijven drinken als gezond ontbijt zal dit het spreekwoordelijke duwtje in de rug zijn dat ik nodig heb om mijn doelgewicht te behouden. Makkelijker kan het niet !

Ines, 04/10/2014